P7 pojat (-13-14)

Perustamme uuden joukkueen 2013-14-synt. pojille. Koronan takia emme uskaltaneet ilmoittaa uutta joukkuetta Etelä-Karjalan korttelisarjaan ja enää sarjaan ei voi ilmoittautua. Aikaisempina vuosina on pysytty ilmoittautumaan syyskierrokselle, mutta nyt syyskierrosta ei ole. Pelihimoja voidaan tyydyttää pelaamalla harjoitusotteluita muita korttelijoukkueita vastaan.

Joukkue harjoittelee kerran viikossa ma klo 18.15-19.15  Harapaisen nurmella. .

Olemme saaneet valmentajaksi edustusjoukkueen pelaajan Leevi Kohosen, joka on monelle tuttu Kieppu-Futiskerhosta. Leevin apuna toimivat meidän P15-joukkueessa pelaavat Riku Metso ja Aleksi Kosunen. Pojat pystyvät vetämään treenejä, mutta harjoituspelien peluuttamisessa tarvitsemme apuja. Lisäksi tarvitsemme joukkueeseen joukkueenjohtajan ja talousvastaavan.

Tänä kesänä em. tehtävät ovat aika vähäiset.

Seuramaksu on 45 €/pelaaja uusille joukkueille. Tämän lisäksi tulee pelipassin ja vakuutuksen hankinta (seura hankkii), yhteensä 9 €. Peliasun hankinta tulee ajankohtaiseksi syksyn Saimaa Turnausta ajatellen. Näiden lisäksi tulee joukkuemaksu, jolla katetaan harjoitusten- ja harjoitus-otteluiden vuoromaksut, harjoitusotteluiden Pelinohjaajapalkkiot, Saimaa Turnauksen osallistumis-maksu (110 €/joukkue). Harjoitusvälineet (pallot, harjoitusliivit ja harjoituskartiot) antaa seura. Ilman Saimaa Turnauksen osallistumismaksua joukkuemaksu on noin 5-10 €/kk riippuen pelaajamäärästä. 

Huomioi alla olevat Korona-ohjeet:

-       jokaisella mukana oma juomapullo

-       peskää kotona kädet ennen treeniä ja treenin jälkeen

-       kentän pukuhuoneita ei voi käyttää

-       jos joudut yskimään niin käytä hihaa tai yskikää paitaan, ei syljetä kentälle

-       älä tule sairaana treeneihin äläkä silloin, jos kuulut Korona riskiryhmään

-       toinen vanhemmista on lapsen kanssa ja toinen katsomossaLisätietoja saatte minulta puh. 050 411 7680 tai sähköpostitse manka@markkutimonen.net

Viimeinen ilmoittautumispäivä on la 06.06. kotisivujen kautta

https://www.fclapa.fi/liity-seuraan/Kesäisin palloiluterveisinMarkku Timonen

harraste- ja valmennuspäällikkö

Fc LaPa