P7 pojat (-14-15)

Poikien P7 (s. 2014-2015) harjoittelee 12.04. alkaen kaksi kertaa viikossa. Harjoitusajat muuttuvat siten, että harjoitukset ovat maanantaisin 19.04. alkaen klo 16.45-17.45 ja torstaisin 22.04. alkaen myös klo 16.45-17.45. Molemmat harjoitukset ovat Amiksen tekonurmella.

Valmentajana aloittaa seuran harraste- ja valmennuspäällikkö Markku Timonen. Talven ja kevään aikana pyrimme saamaan lisää pelaajia molempiin ikäluokkiin, jotta voimme keväällä harjoitella erikseen omilla ikäluokilla.

Osallistumme toukokuussa alkavaan Etelä-Karjalan korttelisarjaan. Lisäksi syksyllä osallistumme Saimaa Turnaukseen. Keväällä pelaamme harjoituspelejä ja kesällä osallistumme ainakin yhteen turnaukseen.

Vuoden seuramaksu uudella joukkueella on 45 €/pelaaja. Tämän lisäksi tulee pelipassi (5 €) ja tapa-turmavakuutus (4 €). Peliasun hankinta tapahtuu helmi-maaliskuussa Urheilu-Koskimiehestä. Näiden lisäksi tulee joukkuemaksu, jolla katetaan mm. joukkueen harjoitus- ja pelivuoromaksut sekä Pelin-ohjaajapalkkiot peleistä.  Joukkuemaksu on 5-15 €/kk pelaajamäärästä riippuen. Saimaa Turnaus- ja muiden turnausten osallistumismaksut tulevat joukkuemaksun päälle. Seura antaa harjoitusvälineet (pallot, harjoitusliivit ym.) uudelle joukkueelle.

Huomioi alla olevat korona-ohjeet talven sisäharjoittelussa:

- vanhemmat tuovat lapset ilman maskia koullun pihalle salin ulkopuolelle tai maski kasvoilla käytävälle, jossa laitetaan harjoitusvarusteet päälle

- kädet on pestävä kotona ennen harjoituksia ja harjoitusten jälkeen

- älä tule sairaana harjoituksiin

- jos joudut yskimään niin yksi hihaan tai paitaan

- jokaisella on mukana oma juomapullo

Lisätietoja: Markku Timonen puh. 050 411 7680 tai sähköposti manka(at)markkutimonen.net 

Ilmoittaudu P7-joukkueeseen kotisivvun kautta "Liity seuraan" kohdasta.