T7-T9 (tytöt 11-13)Perustamme uuden joukkueen 2011-13-synt. tytöille. Tytöille ei ole omaa sarjaa, mutta pyritään löytämään harjoitusvastustajia, jotta pelihimon voisi tyydyttää. Pyrimme saamaan nuorimmille tytöille oman vetäjän harjoituksiin, koska kolme vuotta on aika iso ikäero.

Joukkue harjoittelee  kerran viikossa ma klo 18.15-18.15 Harapaisen nurmella. Ensimmäiset treenit ovat maanantaina 08.06. Kahden viikon kesäloma on 06.-19.07.2020

Olemme saaneet valmentajiksi naisten joukkueessa pelaavan Jonna Kososen, joka on monelle tuttu Prinsessa-Futiskerhosta. Jonnan apuna toimii meidän toinen naisten joukkueessa pelaava Senni Schemeikka. Tytöt pystyvät vetämään treenejä, mutta harjoituspelien peluuttamisessa tarvitsemme apuja. Lisäksi tarvitsemme joukkueeseen joukkueenjohtajan ja talousvastaavan.

Tänä kesänä em. tehtävät ovat aika vähäiset.

Seuramaksu on 45 €/pelaaja. Tämän lisäksi tulee pelipassin ja vakuutuksen hankinta (seura hankkii), yhteensä 9 €. Peliasun hankinta tulee ajankohtaiseksi syksyn Saimaa Turnausta ajatellen, jos sieltä löytyy oikea ikäluokka sarjaan. Näiden lisäksi tulee joukkuemaksu, jolla katetaan harjoitusten- ja harjoitusotteluiden vuoromaksut, harjoitusotteluiden Pelinohjaaja-palkkiot, Saimaa Turnauksen osallistumismaksu (110 €/joukkue). Harjoitusvälineet (pallot, harjoitusliivit ja harjoituskartiot) antaa seura. Ilman Saimaa Turnauksen osallistumismaksua joukkuemaksu on noin 5-10 €/kk riippuen pelaajamäärästä. 

Huomioi alla olevat Korona-ohjeet:

-       jokaisella mukana oma juomapullo

-       peskää kotona kädet ennen treeniä ja treenin jälkeen

-       kentän pukuhuoneita ei voi käyttää

-       jos joudut yskimään niin käytä hihaa tai yskikää paitaan, ei syljetä kentälle

-       älä tule sairaana treeneihin äläkä silloin, jos kuulut Korona riskiryhmäänLisätietoja saatte minulta puh. 050 411 7680 tai sähköpostitse manka@markkutimonen.net

Pyrimme saamaan kotisivuillemme uuden joukkueen (T7-T9) mahdollisimman pian ilmoittautumista varten. . Jos joukkuetta ei vielä löydy niin ilmoittautumisen voi tehdä minulle. Viimeinen ilmoittautumispäivä on la 06.06. 

https://www.fclapa.fi/liity-seuraan/

Kesäisin palloiluterveisin

Markku Timonen

harraste- ja valmennuspäällikkö

Fc LaPa