Liittyminen

Tervetuloa Fc Lapan jalkapalloperheeseen!

Tietoa ja toimintaohjeita uudelle pelaajalle.

Ota ensin yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan, tästä yhteystietoihin. Kun olette keskustelleet missä joukkueessa voisit aloittaa, käy ilmoittautumassa seuraan Seuramapissa ja täytä siellä ilmoittautumislomake.

Ohje rekisteröitymiseen Seuramapissa:

  1. Täytä kaikki kentät. Punaisella huutomerkillä varustetut kentät ovat pakollisia ja ilman niitä ei pelaajaa voi rekisteröidä.
  2. Sähköpostiosoitteeseen tulee pelaajan oma sähköpostiosoite.
  3. Laskutussähköpostiosoitteeseen laitetaan se osoite, jonne laskut lähetetään. Laskut lähetetään vain sähköpostilla.
  4. Valitse "Fc LaPa ry Jalkapallo"
  5. Valitse ryhmistä se joukkue, jonne pelaaja kuuluu.
  6. Tallenna huoltajatiedot sivun alaosassa oleviin kenttiin. Vihreästä "+"-merkistä saat lisättyä useammalle huoltajalle tietokentät.
  7. Lopuksi valitse "Lähetä". Saat jonkin ajan kuluttua vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi

Alaikäisten kohdalla täytetään myös huoltajan tiedot. Tietoja tarvitsemme pelaajien rekisteröintiä varten. Tietojen käytöstä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

Jos Seuramapin kanssa tulee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä Mira Vidéniin (mira.viden@gmail.com, puh. 050 539 5953).

 

Harrastaminen Fc Lapassa on edullista. Joukkuetoiminnan maksut koostuvat seuramaksusta ja joukkuemaksuista. Kerhotoiminnassa maksut määräytyvät kerhon mukaan, eikä kerhotoiminnassa mukana oleville tule seura- tai joukkuemaksua. Kerhotoimintaa on esim. Prinsessafutis, Poikien jalkapallokoulu ja Kaupunginosatoiminta.

Seuramaksu maksetaan kerran vuodessa seuralle ja sillä katetaan seuran yleisiä kuluja. Vuonna 2019 seuramaksu on 125 euroa ja siihen saa sisaralennusta 25 euroa/sisar. 

Joukkuemaksuilla pyöritetään joukkueiden toimintaa ja joukkueet vastaavat sen keräämisestä itsenäisesti. Pääsääntöisesti joukkuemaksuja kerätään joko kuukausittaisella maksulla tai 4 kertaa vuodessa kerättävällä maksulla. Tarkemmat tiedot saat joukkueesi rahastonhoitajalta tai joukkueenjohtajalta tullessasi toimintaan mukaan.

Seura-asut hankitaan UK Koskimiehestä. Sovitus- ja tilauspäivät näet täältä. Lisätietoja seura-asuista saat joukkueenjohtajalta.