Tervetuloa Fc Lapaan!

UUDET PELAAJAT

Ilmoittaudu LaPan jalkapallotoimintaan myClubin tapahtuman kautta.

Ennen ilmoittautumista, ole oman ikäluokkasi valmentajaan yhteydessä ja keskustele mihin joukkueeseen sopisit parhaiten.
Käytä alla olevia liittymislinkkejä, klikkaa itsellesi sopivinta tapahtumaa (jalkapallo/kerho/aikuisten harrastefutis tai jääkiekko)

VANHAT PELAAJAT

Käytä sähköpostiin tullutta kutsulinkkiä. 

Ne pelaajat, jotka ovat olleet Fc Lapassa kaudella 2019, siirtyivät automaattisesti Seuramapista myClubiin. Pelaajille on lähetetty kutsulinkki, jonka avulla jäsentili aktivoidaan. 

Jos et ole saanut kutsulinkkiä, vaikka olet ollut kaudella 2019 pelaajana jossain Fc Lapan joukkueessa, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan!

Fc Lapassa alle 16-vuotiailta pelaajilta vaaditaan myös huoltajan tiedot. Kirjautumisessa on vaihtoehtona yli tai alle 13 -vuotias, joka on järjestelmän asettama, eikä sitä pysty muuttamaan. Niinpä kaikki 16-vuotiaat tai alle klikkaavat vaihtoehtoa "alle 13-vuotias".

Osallistuminen tapahtumaan -toiminnon avulla liittyminen myClubiin

Klikkaa tapahtuma auki ja ruudun klikkaa oikeassa yläkulmassa: Ilmoittaudu nyt 
1. Anna sähköpostiosoitteesi, klikkaa seuraava 
2. Olet ilmoittamassa tapahtumaan sivulla KIRJOITA LISÄÄ VIESTI JÄRJESTÄJÄLLE IKKUNAAN mihin joukkueeseen/kerhoon olet tulossa. Klikkaa vahvista. 
3. Jatka myClubiin painikkeesta. 
Seura lisää sinut myClubiin ja lähettää kutsulinkin, mikäli et ole jo aiemmin jäsenenä myclubissa.  

Kutsulinkki tulee sähköpostiin ja sen alareunassa on painike Aktivoi tilini. Sitä klikkaamalla pääsee täydentämään omat tiedot myClub järjestelmään.