Tervetuloa Fc Lapaan!

Tietoa ja toimintaohjeita uudelle pelaajalle.


 1. Ota ensin yhteyttä oman ikäluokkasi joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Kun olette keskustelleet joukkueessa voisit aloittaa, saat selville mihin ryhmään sinun kuuluu Seuramapissa liittyä
 2. Käy ilmoittautumassa seuraan Seuramapissa (https://seuramappi.fi/fclapa/ilmoittaudu.php) ja täytä siellä ilmoittautumislomake.

Ohje rekisteröitymiseen Seuramapissa:

 1. Täytä kaikki kentät. Punaisella huutomerkillä varustetut kentät ovat pakollisia ja ilman niitä ei pelaajaa voi rekisteröidä.
 2. Sähköpostiosoitteeseen tulee pelaajan oma sähköpostiosoite.
 3. Laskutussähköpostiosoitteeseen laitetaan se osoite, jonne laskut lähetetään. Laskut lähetetään vain sähköpostilla.
 4. Valitse "Fc LaPa ry Jalkapallo" tai "LAPA Hockey"
 5. Valitse ryhmistä se joukkue, jonne pelaaja kuuluu, esim. P10 (-09), jääkiekossa "Miehet jääkiekko"
 6. Tallenna huoltajatiedot sivun alaosassa oleviin kenttiin. Vihreästä "+"-merkistä saat lisättyä useammalle huoltajalle tietokentät.
 7. Lopuksi valitse "Lähetä". Saat jonkin ajan kuluttua vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi

Alaikäisten kohdalla täytetään myös huoltajan tiedot. Tietoja tarvitsemme pelaajien rekisteröintiä varten. Tietojen käytöstä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme.

Harrastaminen Fc Lapassa on edullista. 

Joukkuetoiminnan maksut koostuvat seuramaksusta ja joukkuemaksuista. 

 • Seuramaksu maksetaan kerran vuodessa seuralle ja sillä katetaan seuran yleisiä kuluja. Vuonna 2019 seuramaksu on 125 euroa ja siihen saa sisaralennusta 20 euroa/sisar. Seuramaksu tulee alkuvuodesta ja maksun voi jakaa kahdelle kuukaudelle.
 • Joukkuemaksuilla pyöritetään joukkueiden toimintaa ja joukkueet vastaavat sen keräämisestä itsenäisesti. Pääsääntöisesti joukkuemaksuja kerätään joko kuukausittaisella maksulla tai 4 kertaa vuodessa kerättävällä maksulla. Tarkemmat tiedot saat joukkueesi rahastonhoitajalta tai joukkueenjohtajalta tullessasi toimintaan mukaan. 

Kerhotoiminnassa maksut määräytyvät kerhon mukaan, eikä kerhotoiminnassa mukana oleville tule seura- tai joukkuemaksua. Kerhotoimintaa on esim. Prinsessafutis, Poikien jalkapallokoulu ja Kaupunginosatoiminta.

Tietoa ja toimintaohjeita uudelle harrastajalle (naisten ja miesten harrasteporukat)

 1. Käy ilmoittautumassa seuraan Seuramapissa (https://seuramappi.fi/fclapa/ilmoittaudu.php) ja täytä siellä ilmoittautumislomake (ohje alla).
 2. Toiminnan maksut koostuvat seuramaksusta ja harrastevuoromaksuista.
 • Seuramaksu maksetaan kerran vuodessa seuralle ja sillä katetaan seuran yleisiä kuluja. Vuonna 2019 harrasteryhmien seuramaksu on 60 euroa Harrastevuoromaksut laskutetaan muutaman kerran vuodessa, tarkemman tiedon näistä saat valmentajalta

Ohje rekisteröitymiseen Seuramapissa:

 1. Täytä kaikki kentät. Punaisella huutomerkillä varustetut kentät ovat pakollisia ja ilman niitä ei pelaajaa voi rekisteröidä.
 2. Sähköpostiosoitteeseen tulee pelaajan oma sähköpostiosoite.
 3. Laskutussähköpostiosoitteeseen laitetaan se osoite, jonne laskut lähetetään. Laskut lähetetään vain sähköpostilla.
 4. Valitse jaos "Fc LaPa ry Jalkapallo"
 5. Valitse ryhmä Naiset harrastefutis/Miesten harrastefutis
 6. Lopuksi valitse "Lähetä". Saat jonkin ajan kuluttua vahvistuksen rekisteröitymisestä sähköpostiisi


Jos Seuramapin kanssa tulee ongelmia tai kysyttävää, ota yhteyttä seuratoimintakoordinaattori Markku Kostiaiseen (fclapaseuratoim@gmail.com/puh. 0456155095) tai Mira Vidéniin (mira.viden@gmail.com/puh. 050 539 5953).

Seura-asut hankitaan UK Koskimiehestä. Lisätietoja seura-asuista saat joukkueenjohtajalta.