Tervetuloa Fc Lapaan!

VAIHTOEHTO 1:

Ilmoittaudu LaPan jalkapallotoimintaan myClubin tapahtuman kautta, linkit alla.

Ennen ilmoittautumista, ole oman ikäluokkasi valmentajaan yhteydessä ja keskustele mihin joukkueeseen sopisit parhaiten.


Käytä alla olevia tapahtumakuvakkeita, klikkaa itsellesi sopivinta tapahtumaa (jalkapallo/kerho/aikuisten harrastefutis tai jääkiekko) ja jatka liittymiseen.

MUISTA KIRJOITTAA LISÄTIETOIHIN MIHIN JOUKKUEESEEN OLET LIITTYMÄSSÄ!

VAIHTOEHTO 2:

Ole ensin yhteydessä sen joukkueen valmentajaan/joukkueenjohtajaan, johon haluaisit liittyä. 

Tämän jälkeen joukkueenjohtaja lisää sinut myClubiin ja lähettää sinulle kutsulinkin sähköpostiin. 

Klikkaa sähköpostiin tullutta liittymislinkkiä ja täydennä tietosi. Fc Lapassa alle 16-vuotiailta pelaajilta vaaditaan myös huoltajan tiedot. Kirjautumisessa on vaihtoehtona yli tai alle 13 -vuotias, joka on järjestelmän asettama, eikä sitä pysty muuttamaan. Niinpä kaikki 16-vuotiaat tai alle klikkaavat vaihtoehtoa "alle 13-vuotias".

Uuden jäsenen liittyminen Fc LaPaan myClubin kautta

Valitse linkeistä se mihin olet tulossa (jalis/aikuisten harraste/hockey/kerhot) ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa: Ilmoittaudu nyt 
1. Anna sähköpostiosoitteesi, klikkaa seuraava 
2. Olet ilmoittautumassa tapahtumaan sivulla KIRJOITA LISÄÄ VIESTI JÄRJESTÄJÄLLE -ikkunaan mihin joukkueeseen/kerhoon olet tulossa. Klikkaa vahvista. 
3. Jatka myClubiin painikkeesta ja anna pyydetyt tiedot.

Seura liittää sinut oikeaan joukkueeseen  ja tämän jälkeen joukkueesta otetaan sinuun yhteyttä. HUOM! Tämän takia on tärkeää, että tiedät mihin joukkueeseen olet tulossa ja kerrot sen meille jo ilmoittautumisvaiheessa!