Ajankohtaista

Kaikkien joukkueiden kotiottelut kaudella 2022

Klikkaa linkkia alta!

Fanituotekysely

Nyt pääsette vaikuttamaan siihen mitä fanituotteita haluaisitte FC LaPalta ostaa ja mitä olisitte niistä valmiita maksamaan.  
Perustamme mahdollisesti verkkokaupan myClubin yhteyteen, mutta ensin pitää kartoittaa tilannetta.  
Vastaa oheisella kyselylomakkeella 29.5. mennessä. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan LaPan imukuppipaita!

Harrastusmaksuihin avustusta

Lappeenrannan kaupunki haluaa tukea vähävaraisten perheiden lasten/ja nuorten harrastusmahdollisuuksia. Tänä vuonna harrastusavustukset on annettu yhdistyksien jaettavaksi, jolloin tukea voi hakea suoraan omasta seurastaan.

Harrastusavustus on tarkoitettu vähävaraisille perheille ja se myönnetään taloudellisin perustein siten, että ensisijaisessa asemassa ovat kaikkein heikoimmassa taloudellisessa tilanteessa olevat hakijat. 

FC LaPa jakaa vuonna 2022 yhteensä 1500 euroa tukea  vähävaraisten, alle 18-vuotiaiden pelaajiensa harrastusmaksuihin. Avustusta haetaan kevät- ja syyskaudelle erikseen, ts. jaettavana on 750€ keväällä ja 750€ syksyllä. 

Klikkaa alta Harrastusavustus-painiketta, josta pääset katsomaan hakukriteerit ja täyttämään hakulomakkeen.

Lisätietoja talousvastaava Ilkka Kousa, ilu.kousa@gmail.com
Urheilu Koskimies jatkaa LaPan varustetoimittajana vuosina 2020-2022

Tehtyyn yhteistyösopimukseen kuuluu JOMA:n urheilutekstiilit, joita koko seuran väki käyttää niin harjoituksissa, peleissä kuin muissakin edustustilaisuuksissa.

Aiempien kausien mukaisesti UK järjestää asujen sovituspäiviä n. 4 kertaa vuodessa. Peli- ja harjoitusasut tilataan kootusti näiden sovitusten yhteydessä.  Yksittäisiä tekstiilejä on saatavilla liikkeessä ympäri vuoden, kuten pelishortseja ja sukkia.

Keskitämme lajikohtaiset ostoksemme Urheilu Koskimieheen, mutta kaikista muistakin ostoksista saamme etuja seuralle (pl kone-, ase-, vene- tai metsästyspuolen ostot). 

MUISTAKAA MAINITA KASSALLA FC LAPA JA JOUKKUEEN NIMI!