Peliasut ja varusteet

Seura-asujen sovituspäivät

Seuraavat seura-asujen sovitus- ja tilauspäivät UK Koskimiehellä x.-xx.xx.2022

Seuran varustetoimittaja on UK-Koskimies.

Pelaajat ostavat peliasunsa itse ja asut tilataan muutaman kerran vuodessa kimppatilauksina sovituspäivien yhteydessä. UK-Koskimies järjestää sovituspäiviä sekä keväällä, että syksyllä. Näistä päivistä tiedotetaan aina erikseen.

Asujen saavuttua ne käydään lunastamassa Koskimiehestä keskikassalta omalla nimellä.

UK-Koskimiehen kaikista ostoksista kannattaa kysyä seura-alennusta ja mainita kassalla seuran ja joukkueen nimi, jolloin joukkueelle kertyy ostohyvitystä.

Koskimiehessä on aina pieni varasto pelishortseja ja sukkia.

Taustojen asusetit
Valmentajien asusettiin kuuluu joko tuulipuku/verkkariasu/softshelltakki (valittavissa yksi edellämainituista), lyhythihainen t-paita/pikeepaita ja shortsit.

Maksimissaan kaksi valmentajaa/joukkue saa asut veloituksetta. Jos joukkueessa ei ole kuin 1 valmentaja, saa toisen veloituksettoman asun joku toinen joukkueen taustoista, esim. jojo.

Ilmainen asusetti koskee vain seuraan tulleita uusia taustoja ja etu on kertaluonteinen. Mikäli joukkueen "kiintiö" on jo täysi, ts. 2 asusettiä on jo hankittu ja henkilöt ovat edelleen joukkueen mukana, voivat uudet taustat hyödyntää -50% alennusta.

Muut taustat: Muilla taustoilla on oikeus hankkia asusetti -50% alennuksella, eli taustahenkilö maksaa itse 50% ja seura maksaa 50%. Joukkueet voivat tehdä omat tukipäätöksensä taustojen asuista, osa joukkueista on halunnut maksaa taustojen omavastuuosuuden 50% joukkueen varoista.

Etu on henkilökohtainen, asusettiä ei voi tilata esim. lapselle.