Seuran varustetoimittaja on Stadium.

Pelipaidat tilataan seuran tai oman joukkueen kautta. Muita asusteita voi jokainen tilata itsenäisesti nettisivujen etusivun yläpalkissa olevan linkin kautta.

Kaikista ostoksista kannattaa kysyä seura-alennusta ja mainita kassalla seuran ja joukkueen nimi, jolloin joukkueelle kertyy ostohyvitystä.

Taustojen asusetit
Valmentajien asusettiin kuuluu joko tuulipuku/ verkkariasu/ softshelltakki (valittavissa yksi edellämainituista), lyhythihainen t-paita/ pikeepaita ja shortsit.

Maksimissaan kaksi valmentajaa/joukkue saa asut veloituksetta. Jos joukkueessa ei ole kuin 1 valmentaja, saa toisen veloituksettoman asun joku toinen joukkueen taustoista, esim. jojo.

Ilmainen asusetti koskee vain seuraan tulleita uusia taustoja ja etu on kertaluonteinen. Mikäli joukkueen "kiintiö" on jo täysi, ts. 2 asusettiä on jo hankittu ja henkilöt ovat edelleen joukkueen mukana, voivat uudet taustat hyödyntää -50% alennusta.

Muut taustat: Muilla taustoilla on oikeus hankkia asusetti -50% alennuksella, eli taustahenkilö maksaa itse 50% ja seura maksaa 50%. Joukkueet voivat tehdä omat tukipäätöksensä taustojen asuista, osa joukkueista on halunnut maksaa taustojen omavastuuosuuden 50% joukkueen varoista.

Etu on henkilökohtainen, asusettiä ei voi tilata esim. lapselle.

Fc LaPa ry                     

Y-tunnus:1811138-2

sposti:lapajuniorit@gmail.com

Postiosoite:

c/o Vesander

Vanha Happotie 2 b as 2

53900  LAPPEENRANTA