Valmentajat ovat varmasti joukkuetoiminnan tunnetumpia ja näkyvimpiä taustahenkilöitä. Valmentajat suunnittelevat ja toteuttavat harjoitukset ja johtavat harjoituksia sekä joukkuetta ottelutapahtumissa. Valmentaja päättää yhdessä muiden taustojen kanssa, mihin ottelutapahtumiin joukkue osallistuu, ja milloin ja monesti viikossa joukkue treenaa. Valmentaja päättää pelaajien peluutuksesta ja pelipaikoista sekä ratkaisee mahdolliset ristiriitatilanteet kentällä. Joukkueella on hyvä olla useampi valmentaja tai päävalmentaja ja apuvalmentaja, jotta valmennustyö jakautuu tasaisemmin ja harjoitukset saadaan aina pidettyä mahdollisten poissaolojen aikana.

Pelaajien on tärkeää kuunnella ja totella valmentajaa, vaikka välillä kaikki valmentajien toteuttamat harjoitteet tai päätökset eivät niin miellyttäisikään. Kaikkien Fc LaPan valmentajien tavoitteena on aito halu kehittää pelaajia ja heidän pelitaitojaan, ja kehittyä yhdessä pelaajien kanssa.

***

ETSINTÄKUULUTUS: VALMENTAJIA HAETAAN!

Lappeenrannan Pallon pelaajamäärä on ilahduttavassa kasvussa. Samaan aikaan jalkapallon harrastajamäärät ovat olleet kasvussa myös monessa muussa seurassa. Harrastajamäärän kasvu asettaa seurat myös olosuhteiden ja valmennuksen osalta haasteiden eteen. Lisääntyvän pelaajamäärän tulisi tarkoittaa myös lisääntyvää määrää valmentajia. Myös kerhotoimintojen kuten esimerkiksi perhefutistarjonnan kysyntä on ollut kasvussa ja jotta pystymme lisäämään ryhmien määrää tarvitsemme mukaan toimintaan uusia ohjaajia.

Tarvitsemme vielä mukaan muutamia lisävalmentajia, sekä apuvalmentajiksi että vastuuvalmentajiksi lasten ja nuorten ryhmiin. Tässä haussa pyydämme apua myös Fc LaPa ry -perheen sisältä. Oletko itse halukas lähtemään valmentajapolulle tai tunnetko jonkun, josta olisi Fc LaPa valmentajaksi? Tarjoudu tehtävään, vihjaa tekijästä tai ehdota tuttua hakeutumaan valmentajaksi, auta meitä yhdistämään tekijä ja tehtävä. Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta valmentamisesta, koulutamme sinut tehtävään. Tärkeää on aito kiinnostus ja halua toimia lasten ja nuorten kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä vaikka puheenjohtajaan tai muihin seuran työntekijöihin.

Are you interested in coaching? You can contact at any time and ask for more, lapajuniorit@gmail.com.

Fc LaPa ry                     

Y-tunnus:1811138-2

sposti:lapajuniorit@gmail.com

Postiosoite:

c/o Vesander

Vanha Happotie 2 b as 2

53900  LAPPEENRANTA