Joukkueen taustat

Juniorijalkapallotoiminta toimii pääosin vapaaehtoisvoimin ja talkootöillä. Ilman vapaaehtoisia ja talkoita joukkuetoiminnan maksut nousisivat moninkertaiseksi. Kiitos siis kaikille joukkueissa mukana oleville taustoille!

Joukkueella on valmentajien lisäksi monia muita tärkeitä taustarooleja. Tällaisia rooleja ovat mm. joukkueenjohtaja, rahastonhoitaja, huoltaja, varustevastaava ja kioski- tai talkoovastaava. Pienemmissä ikäluokissa voidaan pärjätä vähemmällä määrällä taustoja, mutta mitä vanhempiin ikäluokkiin mennään, sitä enemmän tehtävää on ja täten on myös parempi, mitä useampi tausta on mukana joukkuetoiminnassa.

Joukkueenjohtajat hoitavat monia joukkueen erinäisiä juoksevia asioita, kuten kenttien ja tilojen varaamista ja sopimista seuran kanssa, viestintää ja Jopoxia. Joukkueenjohtaja on usein ensisijainen kontakti seuraan.

Joukkueen rahastonhoitaja hoitaa joukkueen rahaliikennettä, laskutusta ja laskujen maksua.

Varustevastaavat ja huoltajat hoitavat vaate- ja välinetilauksia ja huolehtivat yleisestä järjestyksestä. He voivat huolehtia mm. kotipeleissä kentän valmistelutöistä, ja siitä että treeneissä palloissa on ilmaa ja tarvittavat välineet ovat kentällä.

Kioski- tai talkoovastaavat huolehtivat joukkueen varainhankinnasta mm. pyörittämällä kioskitoimintaa kotipeleissä tai järjestelemällä erilaisia talkootöitä pientä korvausta vastaan. Kioskitoiminnan pyörittäminen pelien aikana vaatii usein useammat kädet, joten kaikkien vanhempien apu otetaan kyllä varmasti vastaan.

Fc LaPa ry                     

Y-tunnus:1811138-2

sposti:lapajuniorit@gmail.com

Postiosoite:

c/o Vesander

Vanha Happotie 2 b as 2

53900  LAPPEENRANTA