Harrastusavustus

Avustus myönnetään seuraavien kriteerien perusteella:
1. Harrastajan kotikunta on Lappeenranta ja harrastaja on alle 18-vuotias
2. Harrastaja on Fc LaPan jäsen ja mukana joukkuetoiminnassa
3. Tukea voidaan myöntää vain yhden harrastuksen perustoimintaan kohdistuviin kustannuksiin/lapsi/vuosi. Perusharrastustoiminnaksi lasketaan pelaajan viikoittainen/säännöllinen harrastaminen ohjatussa harrastustoiminnassa. Välineisiin, pelimatkoihin, turnauksiin, leireihin tai lisenssimaksuihin tukea ei voida myöntää. 
4. Harrastusavustus voidaan myöntää joukkue- tai seuramaksuihin todellisten kulujen perusteella
5. Tuki voi olla enintään 50 euroa/kk/pelaaja ja enintään 600 euroa/vuosi/pelaaja
6. Perheen tulo- ja varallisuusrajojen arvioinnissa käytetään Lappeenrannan kaupungin www-sivulla olevaa harrastusavustuslaskuria
7. Jos pienituloisuusraja ei täyty, hakijalla on mahdollisuus perustella tuen tarvetta huoltajan työttömyyteen, työkyvyttömyyteen, yksinhuoltajuuteen tai muihin taloudellisiin haasteisiin vedoten.

Lisätietoja talousvastaava Maria Hannelin, fclapary@gmail.com

Harrastusavustushakemukset kevätkaudelle on toimitettava 9.4.2020 mennessä, sen jälkeen saapuneita hakemuksia ei käsitellä (poislukien uudet jäsenet ja muuttunut taloudellinen tilanne). 

Hae harrastusavustusta alla olevalla lomakkeella. Punaisella tähdellä merkityt kentät on pakollisia. Täytä hakemus huolellisesti!

1. Avustuksen hakija

2. Vanhemman/avustuksen jättäjän yhteystiedot

3. Haettavan avustuksen kohdistus

Haen avustusta *

4. Ikäryhmä

Pelaaja kuuluu seuraavaan ikäryhmään *
Saako hakija harrastustoimintaansa tukea toiselta yhdistykseltä tai muulta taholta? *

5. Taustatiedot ja perustelut avustushakemukselle

Käy ensin täyttämässä harrastusavustuslaskuri Lappeenrannan kaupungin sivuilla, osoitteessa https://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Paatoksenteko-ja-talous/Talous/Harrastusavustuslaskuri. Arviointilaskurin kaikkiin kenttiin on täydennettävä tieto. Mikäli muita tuloja ei ole, täytetään kenttään luku nolla (0).

Hakija on tarkistanut oikeuden tukeen Lappeenrannan kaupungin nettisivuilla olevan harrastusavustuslaskurin perusteella ja on oikeutettu tukeen *

6. Muut perustelut

Jos pienituloisuusraja ei täyty, hakijalla on mahdollisuus perustella tuen tarvetta huoltajan työttömyyteen, työkyvyttömyyteen, yksinhuoltajuuteen tai muihin taloudellisiin haasteisiin vedoten.

7. Tietojen luovuttaminen

Taloustiedot ovat salassa pidettäviä ja hakemuksen tiedot tulevat vain asiaa hoitavien tahojen tietoon. Joukkuemaksujen harrastusavustuksen maksatukseen liittyen, on välttämätöntä, että myös ko. joukkueen rahastonhoitajalle välitetään tieto tuesta. 

Suostun tietojen luovuttamiseen joukkueen rahastonhoitajalle *

8. Allekirjoitus ja vakuutus

Lähettämällä hakemuksen vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja sitoudun siihen, että antamani tiedot voidaan tarkistaa. 


Paperilomakkeella haku

Vaihtoehtoisesti harrastusavusustusta voi hakea paperisella lomakkeella, jonka voi ladata alas tästä linkistä:  https://drive.google.com/open?id=19XUyO-AcDhTt1vN-ZKYjxdN70QYMkySX

Voit myös noutaa hakemuslomakkeen Fc LaPan toimistolta osoitteesta Kaukaankatu 23, 53200 Lappeenranta. Toimistolla ei ole jatkuvaa päivystystä, joten soita Manka Timoselle (puh. 050 411 7680) ja sovi tapaamisaika. 

Toimita täytetty hakemus joko skannattuna sähköpostitse osoitteeseen fclapary@gmail.com tai kirjeitse Fc Lapan toimistolle suljetussa kirjekuoressa, päälle merkintä "Harrastusavustushakemus". 

Klikkaa kuvaa!
Klikkaa kuvaa!